Makkelijk onderhoudbaar

Wanneer ik een website bouw, maak ik bijna altijd gebruik van een CMS(Content Managment System). Zoals de titel het al zegt, is het een eenvoudig systeem om alle content op de website bij te houden. De meeste CMS van tegenwoordig, bevatten ook mooie thema’s, waardoor een website er goed en verzorgd uitziet.

Door het gebruik van een CMS is het, na dat een website eenmaal is opgezet, eenvoudig deze bij te houden. Het is voor u makkelijk content toe te voegen of te wijzigen. U zou dit kunnen vergelijken met een huis, Wanneer een huis eenmaal is gebouwd is het makkelijk om meubels toe te voegen of een muur te schilderen.

Maatwerk

Wanneer de aangeboden mogelijkheden niet de oplossing bieden die gewenst zou zijn, is er altijd nog de maatwerk oplossing. Door mijn kennis in verschillende programmeertalen zal ik dit ook kunnen leveren. Echter maakt dit het wel lastiger, en zal dan ook een langere tijd in beslag nemen.

Wanneer er gekozen zal worden voor een stuk maatwerk, zal er ook goed nagedacht moeten worden over de levensduur van het op te leveren product. Ik kan hier zeker ondersteuning in blijven geven, maar ik zal uiteraard nooit de service van een groot IT bedrijf kunnen leveren.

Hosting

Wanneer u een website wilt, is webhosting een zeer belangrijk en essentieel middel. Webhosting is de plaats waar de website op het web komt te staan. De keuzes hierin lopen erg uiteen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een eigen webhost. U heeft deze dan zelf in beheer en zult hier dus ook zelf de controle over hebben. Echter doordat deze dan in uw eigen beheer is, zal er minder service verleent kunnen worden. Afhankelijk wat de afspraak zal zijn.

Verder kan ik ook de hosting van de website op handen nemen. Ik kan dan de omgeving aanmaken en inrichten. Afhankelijk van de wensen, zal dit een gedeeld beheer kunnen zijn, of een omgeving, die alleen door mij beschikbaar is. Hierbij spelen voor en nadelen natuurlijk een belangrijke rol in de keuze.

Offerte aanvragen? Mail uw wensen naar  offerte@larsverhulst.nl met als onderwerp “webdesign” en zal dan zo snel mogelijk een offerte opsturen.