Hoe fijn computers en dergelijke ook zijn, het ook bronnen van frustratie. Wanneer het weer niet doet wat het moet doen, of wanneer het enorm traag is. Dan is het tijd voor onderhoud. Dit kan natuurlijk op verschillende manier. Afhankelijk van het probleem kan dit verschillen. Soms kom je niet heen om een nieuwe pc, maar kan je het nog wel redden met een simpele opschoning. Is er iets mis met uw pc, of wilt u een nieuwe op maat gemaakte pc? Kijk hier wat ik voor u kan doen.

Reparatie

Is uw computer of laptop kapot? Valt hij uit, of geeft hij rare geluidjes? Dan zit er iets niet helemaal goed in het apparaat en is het tijd voor een service beurt. 

Voor ik aan de gang ga, stel ik eerst altijd een diagnose. Geen probleem is hetzelfde, en dus ook de oplossingen niet. Wanneer ik het probleem heb vast gesteld, kunnen we samen overleggen over vervolg stappen. Op deze manier probeer ik altijd onnodige hinder te voorkomen.

Maatwerk PC

De aanschaf van een nieuwe pc is een dure kostenpost. Vaak weet je niet precies wat je wil, of voldoet de ene pc niet aan je eisen en is de andere te duur.

Dan kom je toch uit op een zelfbouw pc. Deze kun je precies naar smaak samenstellen, en betaal je ook niet te veel. Voor iedereen is er wel iets te bedenken, en ook de productiekosten zijn lager waardoor de optie altijd goedkoper wordt. Ook voor garantie hoef je niet bang te zijn, omdat er op ieder onderdeel de wettelijke garantie van kracht is.

Virus

Heeft u een virus op uw pc? Niets is zo vervelend als dat. Ook kunnen ze erg hardnekkig zijn en gevaarlijk voor uw persoonlijke gegeven. Ook hierom zal een grondige aanpak vereist zijn. 

Wanneer uw pc een virus heeft, zal ik voor de behandeling altijd een back-up maken(als dit nog mogelijk is) zodat u geen gegevens verlies heeft.

Ik heb al ervaring met verschillende soorten virussen. Enkele daarvan zijn het zogenoemde politie virus, adware, randsomware etc. Echter maken sommige virussen meer kapot dan dat in eerste instantie is te zien, en zal herstel niet altijd mogelijk zijn.

markus-spiske-68ZlATaVYIo-unsplash
Wilt u gebruiken maken van een van mijn services? Mail dan met als onderwerp welke service u wilt gebruiken, en de wens in het bericht naar service@larsverhulst.nl en dan kunnen we samen kijken wat ik voor u kan betekenen.